11 de julio de 2015

ANYS I ANYS...PER MOLTS ANYS

I són tres anys acabats de fer. L’11 de juliol del 2012, inauguràvem FAROS espai quàntic , un projecte de vida, un trajecte ple de reptes, d’interrogants i d’aventures. Un salt sense red.
El local fa 4 anys




Han estat tres anys que han passat amb menys d’un sospir, a FAROS sospirem molt a fons!, i com sempre, la realitat ha superat el somni…
Us hem conegut a tots vosaltres que sou un tresor, que ens heu donat l’oportunitat de fer realitat una idea, li heu donat vida i l’heu farcit d’emocions, experiències vitals, abraçades, somriures, llàgrimes, energia i vibracions.

No hi ha res més excitant que fer realitat un somni, no hi ha res que engresqui més que veure que aquella idea, de la que quasi bé tothom dubtava, s’ha materialitzat i mica amb mica tira endevant.
Primer Aniversari de Faros

La primera Clienta!

FAROS, només vol ser un punt de referencia, com el FAR de llum que sempre hi és. Un punt de reunió on poder obrir el nostre cor i compartir el que ens fa iguals, el que ens uneix a tots: Ser feliços .

Gràcies a tots els professionals que heu impartit tallers en el nostre espai, i a tots els que els heu gaudit, també gràcies   a tots els que, en algún moment de la vostra vida, us heu acostat a FAROS, a tots els que ens seguiu per FaceBook i aporteu el vostre granet de sorra, a tots els que sempre us enrecordeu de nosaltres i ens envieu un far des d’allà on sou.
La Pili ens va enviar aquesta foto tan simpàtica

A punt de taller!!!!


Volem compartir algunes fotografíes de tots aquests mesos, i aquest cop prepararem una festa grossa per al nostre  cinquè aniversari, així que projectem per al futur nous tallers, i activitats que esperem us siguin de profit. Així que esteu alerta al mail i al FaceBook.
I ara un xin xin a la vostra salut!  Gràcies de nou fArs de Llum.



No hay comentarios: