12 de diciembre de 2015

ENTENENT L'EIDOSOMA

És un gust per a nosaltres transcriure el text de la nostra col·lega naturòpata i terapeuta , especialista en Flors de Bach, na Mercé Pàmies.
Després de rebre la teràpia que l'Ignasi realitza a FAROS, les seves paraules han estat aquestes.
Mercé, te'n donem les gràcies, és un gran plaer llegir-les i,
 sentir-les,  encara més.

"Ahir vaig anar a visitar a un col·lega de formació i amic. Feia temps que no ens veiem, força temps, i la conversa es va generar com si no ens haguéssim deixat de veure ni un instant. Em va parlar de la teràpia que aplica a gran part de les persones que van a la seva consulta, i que s'ha anat conformant ell amb base al que ha anat integrant de diferents percepcions i formacions. A mesura que anàvem parlant, ell comentava el que feia, el que aplicava i com ho aplicava, i jo paral·lelament li explicava com havia integrat les Flors i com concebo l'aplicació i transmissió de la informació que elles ens aporten a les persones... Va ser molt interessant, perquè parlàvem de teràpies diferents i les vam integrar en un mateix canal i les explicacions del com sentim que  funcionen coincidien. Ell es basa  en la medicina eidosomàtica dirigida a la epigenètica integrant el cos blau. Jo m'he atrevit a anomenar la seva teràpia com a harmonització genètica, com a terme holístic, en que surt la paraula harmonia com a conjunció de diferents conceptes llegits en vertical que sonen de manera harmònica per a que la vida, també en horitzontal, flueixi dins de paràmetres que ens fan sentir bé. Dins dels punts harmònics han de confluir el cos ideal espiritual ( eidosoma), en el que podem percebre els nusos energètics que ens indiquen memòria corporal patògena i el cos físic ( autosoma ) . Com a base física es considera a la genètica i dins de la genètica a la epigenètica ( gens-interaccions causals-fenotip ( el que es manifesta físicament)). Per tant, es tracta d'anar a trobar la causa en la genètica, harmonitzar-la, per a recol·locar-la en el seu lloc en el canal i poder sentir el que realment som, esborrant les memòries corporals patògenes i amb això esvair els nusos energètics del eidosoma. Eidosoma i genètica es troben ara en el mateix eix i podem viure la llum que som. Tot això amb la informació que rebem de vibracions ( energies pures) les quals les sentim, i en som el canal per a la sanació. Les Flors també són energies pures de llum  que poden catalitzar cap a qualsevol part del cos (també genètica (epigenètica)) o estat emocional (eidosomàtica) i en podem ser el canal per a transmetre la seva informació sanadora, recol·locant paràmetres i creant l'Harmonia per a que un pugui veure i viure la Llum del seu interior...

Gràcies Ignasi..."

El que és ben cert és que després de rebre les dues sessions de terapia eidosomática, es produeixen canvis, canvis màgics que sorprenen i ens meravellen cada dia més.

Gràcies a tots!.

No hay comentarios: